Voegwerken en Gevelherstel

Posted by aisfacilitairediensten on 12:02:00
Voegwerken
A.I.S.Gevelonderhoud is specialist op het gebied van renovatie en herstel van voegwerken. Voor het mengen van de nieuwe voegmortel / specie maken wij gebruik van een gecertificeerde HST dwangmenger om een perfect en kleurvast product te kunnen afleveren. 

De voegmortel zal door onze voegers vakkundig en in de juiste structuur en kleur worden aangebracht. Vele typen voegwerk zijn mogelijk, van ambachtelijk knip - of snijvoegwerk tot het uitvoeren van een standaard platvolle geborstelde voeg.

Typen Voegwerken:
  • Standaard platvol voegwerk: Voeg ligt gelijk met de steen.
  • Doorgestreken voegwerk: Na het aanbrengen wordt de voegmortel nogmaals nagestreken.
  • Terugliggend voegwerk: Voegmortel wordt verdiept ingezet en nagestreken.
  • Dagge voegwerk: Deze authentieke manier van voegen is enkel besteedt aan de allerbeste vakmensen, de voegmortel wordt ingezet en vervolgens wordt met een zogenaamde ''Dagge'' een streep gezet op zowel de horizontale lintvoegen, als de verticale stootvoegen.
  • Knip - en snijvoegen: Ook dit type voeg is meer dan specialistisch. De voegwerken staan voor de stenen en worden in vorm en structuur gesneden met een zogenaamd "knipmes" (Het aanbrengen van knipvoegen).
Alle kleuren voegmortel zijn mogelijk en worden vanuit eigen ruime voorraad afgeleverd op het werkadres. Om u als klant volledig van dienst te kunnen zijn zullen wij een aantal proefstukken plaatsen, waarna u een keuze kan maken.

In dit proefstuk traject is elke structuur en kleur mogelijk. Deze service wordt u kosteloos aangeboden. A.I.S.Gevelonderhoud heeft alles in huis om uw voegwerk tot een meer dan verbluffend resultaat te brengen. Dit varieert van het voegen van grote seriematige projecten, tot het restaureren van een monumentaal beschermd pand. Alvorens er gevoegd kan worden dienen eerst de oude voegen verwijderd te worden. Dit doen wij d.m.v. het inslijpen met een widia schijf, of uithakken.

Gratis offerte ontvangen voor voegwerk?Klik op de button hiernaast