ETS producten

Posted by aisfacilitairediensten on 13:38:00
BEDRIJF
A.I.S. Facilitaire Diensten werkt uitsluitend met de meest innoverende en milieuvriendelijke producten die er op dit moment op de markt zijn.


Dit zijn de reiniging - en coatingproducten van ETS Nederland. Deze producten herstellen, reinigen, beschermen, renoveren en verduurzamen uw object tussen de 6 tot 10 jaren na behandeling.  

Wij gebruiken onderstaande producten om uw object te reinigen en te verduurzamen:
A.I.S. Facilitaire Diensten kan bijna alles reinigen, impregneren of coaten, op elk object en elke ondergrond. Denk hierbij aan glas, hout, steen, beton, metaal of kunststof. 

Afhankelijk van de behandeling die u wenst geeft het uw object:
  • kleur - en glansherstel, 
  • een renoverende en verduurzamende werking,
  • kostenbesparing vanwege een lagere schoonmaakfrequentie,
  • een schone en veilige werkomgeving,
  • impregneren geeft bescherming tegen graffiti, vet, kalk, zeep, vuil, algen, roet, rook, chemische stoffen en weersinvloeden.
  • (multi-) coating bij sterke vervuiling (bijv. zware industrie / wegdek).
ETS is producent en leverancier van duurzame producten voor de specialistische reiniging en coating. ETS zoekt in het bijzonder naar de synergie tussen reiniging, bescherming en herstel via kwalitatief hoogwaardige en effectieve producten. Bij ETS staat betrouwbaarheid en transparantie boven het verkopen van een goed product. 

PRODUCTEN
Uit onderzoek blijkt dat onze producten door de klant als zeer effectief en milieuvriendelijk worden ervaren en dat alles voor een redelijke prijs. De klant willen wij bedienen via maatwerk en service en dat krijgt bij ons voorrang op een goede omzet.
Categories: