Reiniging en coating zonnepanelen

Posted by aisfacilitairediensten on 12:06:00

Reinigen zonnepanelen@ieder1verkoopt #114 zonnepanelen reinigen voor optimale rendement en onderhoud #landsherenkwartier Deventer

Voor onderhoud van zonnepanelen is het van belang dat u een specialistisch bedrijf inschakelt, zodat u geen schade en rendementsverlies van uw panelen ondervindt.

Met A.I.S. Facilitaire Diensten heeft u een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het reinigen van zonnepanelen. 
Hierdoor worden de zonnepanelen niet alleen goed en efficiënt schoongemaakt, maar hoeft u zich ook geen zorgen te maken over eventuele schade aan de panelen. 

Om een goede reiniging en behoud van rendement te bewerkstelligen maken wij gebruik van osmosewater. Dit is water waarin geen mineralen, kalk en zouten aanwezig zijn, zodat de ‘witte vlekken’ tot het verleden horen.

Daarnaast heeft osmosewater een sterker reinigend vermogen dan leidingwater. Zo sterk dat zelfs de poriën van de zonnepanelen worden gehaald, waardoor vetten en vuil zich niet aan de randen kunnen vastzetten. Het reinigen gebeurt met behulp van zeer zachte borstels speciaal voor zonnepanelen. Ook gebruiken wij geen chemicaliën in onze reinigingsproducten.

   
Nano Coating Glas en Keramiek 
Het reinigen van uw zonnepanelen laat u natuurlijk niet maandelijks doen en als u het doet, dan wilt u natuurlijk dat uw panelen niet snel weer vuil en vet opnemen. A.I.S. Facilitaire Diensten kan uw panelen coaten waardoor de oppervlakte voor minimaal 7 jaar een goede coating geeft tegen vuil en weersinvloeden. Vuil hecht zich niet meer aan het paneel, waardoor deze ook minder frequent gereinigd hoeven te worden en een optimaal rendement blijft geven. 

Dus schroom niet en bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.
Categories: