Reiniging gevels en bestrating

Posted by aisfacilitairediensten on 14:49:00
 
Gevelreiniging
Door weersinvloeden en vervuiling hebben gevels en voegen veel te verduren. Gevelreiniging van A.I.S. Facilitaire Diensten biedt hierbij uitkomst.

De natuurlijke materialen van gevels hebben de eigenschap om vuil en aangroei op te nemen door weer-, verkeer - en milieuinvloeden. Hierdoor geeft uw object niet meer het aanzicht die u graag zou willen zien. Op zo'n moment is het handig u object grondig te laten reinigen door A.I.S. Facilitaire Diensten. Wij beheersen alle technieken op het gebied van gevelreiniging voor zowel steen, beton, hout, kunststof of metaal.

Gevelreiniging door middel van Neveljet Stralen:
Deze methode is het meest effectief, echter ook het meest arbeidsintensief. De oudere techniek met een straalsysteem met droge korrels had een grote impact op gevelstenen en de te behandelen oppervlakten.

Door het Neveljet Wervel Systeem wordt een kleine hoeveelheid fijn Olivine zand in het water meegezogen en wordt het mengsel daarna met gepaste druk tegen de gevel gespoten. De werkdruk varieert tussen de 0,5 en 9 Bar, waardoor er een perfect controleerbaar eindresultaat zal ontstaan en het nimmer schade geeft aan gevels. 

Deze reinigingsmethode is zeer milieuvriendelijk omdat er enkel met natuurproducten wordt gewerkt. De methode is ook inzetbaar bij intensievere atmosferische vervuiling, verwijdering van kalk - en stuclagen en het verwijderen van verflagen of graffiti. Graag informeren wij u over deze hoogstaande gevelreinigingsmethode. 

Gevelreiniging door middel van stoomtechniek:
Een andere mogelijkheid om uw gevel te reinigen is door middel van de zogenaamde stoomtechniek. De gevel wordt met hete stoom dusdanig gereinigd dat het vuil losweekt en zich daardoor eenvoudig laat verwijderen. Uiteraard zorgen wij ook voor het opruimen na de reinigingswerkzaamheden. Gratis offerte ontvangen voor Gevelreiniging? Klik op de knop hiernaast.

Voegherstel en coating
Uw gevel kunnen wij niet alleen grondig reinigen, maar als dat nodig is renoveren wij ook de voegen of brengen na afloop een beschermende coating aan. U moet hierbij denken aan poreus geworden voegen, het verwijderen van roest of het vervangen van kapotte stenen. Door jarenlange ervaring en een ruim netwerk vinden wij gegarandeerd de juiste kleur stenen, zodat reparaties van de gevels niet meer te zien zijn. Het impregneren van de gevel zorgt voor een bescherming tegen vuil en graffiti voor ten minste 10 jaren. Kijk hiervoor bij gevelprotectie. 

Kijk hieronder welke steen, metaal en kunststofsoorten wij kunnen reinigen en impregneren.
A
Categories: