Interieurverzorging

Posted by aisfacilitairediensten on 18:52:00


Interieurverzorging
Een opgeruimd en schoon kantoor is het visitekaartje van elk bedrijf. Dat geldt natuurlijk ook voor een hygiënische kantine en dito sanitair. Doordat wij veel ervaring hebben met interieurverzorging kunnen veel van onze opdrachtgevers dagelijks aan de slag in een schone en prettige werkomgeving. Een schone werkplek verhoogt ook nog eens de productiviteit.

Uw wensen staan bij ons centraal. U kunt uit verschillende modules kiezen of voor totaalreiniging (interieurverzorging, glasbewassing en gevelreiniging) Wij leveren al meer dan 10 jaar maatwerk. Wij verwelkomen u dan ook graag als nieuwe klant. Ziet u liever een vaste medewerker op locatie, zodat u één aanspraakpunt heeft? Ook aan deze wens kunnen wij voldoen.


Vaste medewerker op locatie / inlenen personeel
Een vaste medewerker op locatie biedt niet alleen voor u als opdrachtgever, maar ook zeker voor ons als facilitair bedrijf, veel voordelen. U krijgt hierdoor steeds dezelfde kwaliteit, weet wat de kosten zijn en wat er geleverd wordt. Ook heeft u met een medewerker altijd één aanspreekpunt op locatie.


Het is ook mogelijk om personeel bij ons in te huren voor een spoedopdracht, tijdelijke of langdurige klus. Dit is mogelijk inclusief schoonmaakmachines en reinigingsmiddelen. Vraag naar de tarieven via het formulier hier rechts op de site of bel voor een persoonlijk advies.
Categories: