Glasbewassing

Posted by aisfacilitairediensten on 17:04:00
 
Met trots verwelkomen wij Weidelco-Handstede uit Zwolle als nieuwe klant voor de glasbewassing, gevelherstel en interieurverzorging.

Glasbewassing
Het reinigen van glaspartijen is werk van vakmensen. Het woord glazenwasser dekt de lading dan niet meer. Het zijn schoonmaakkunstenaars die weten hoe zij grote glazen oppervlakten goed, veilig en efficiƫnt moeten reinigen. Vakmensen die net zo makkelijk met een ladder, als met een hoogwerker omgaan, en uiteraard daarbij altijd de juiste veiligheidsvoorschriften in het oog houden.Voor de reiniging gebruiken wij osmosewater, dat vrij is van kalk en mineralen en zodoende een optimaal resultaat geeft zonder strepen en kalkresten. Wij gebruiken de nieuwste ontwikkelingen zoals een telescopisch glasbewassingssysteem, waardoor wij sneller en veiliger kunnen werken.

Volgens de afgesproken schoonmaakfrequentie voert A.I.S. Facilitaire Diensten de werkzaamheden snel en efficiƫnt bij u uit.


Gevelcoating
Na enige tijd verweren gevels en kozijnen door weersinvloeden, graffiti of verkeersuitstoot. A.I.S. kan voor u gevels en kozijnen volledig herstellen en de oude kleur en glans terugbrengen. Dit doen wij door glas, kozijnen en gevels te impregneren met de juiste coating. Hiervoor gebruiken wij de innovatieve en duurzame producten van ETS. Deze geven gemiddeld ruim 10 jaar garantie op een schone gevel zonder verkleuringen en aanslag

Wilt u informatie over tarieven of wat wij voor u kunnen beteken, geef dan een reactie via het scherm hiernaast of bel gewoon even. 

Deze opdrachtgevers gingen u al voor:
  • The Gallery Brummen,
  • Auto Schippers Almelo,
  • Boxsys Apeldoorn,
  • Ceves Verger Deventer,
  • Weidelco-Handstede Zwolle.
Categories: